BUSSRESA TILL SKAGEN

 

VIKTIGT MEDDELANDE!!!!!

Hej!
Du har anmält Dig till vårens bussresa, som äntligen går till Skagen.

Vi åker med Stena Line och Jörlanda buss och deras buss, som är anpassad med lift.

När resan bokades i januari uppgav Stena Line tiderna för båtresan och det är vad som står i vårt program. Nu har Stena Line meddelat att de har ändrat tidtabell och det innebär att det blir tidigare avgångstid – kl 08:00 från Göteborg med Stena Danica och hemresa med Stena Jutlandica, som är i Göteborg tidigare kl 23:20. Precis som vi har skrivit i programmet blir det gott om tid att titta både i Taxfree-butiken och Outletaffären på Stena Danica.

Vi kommer att besöka Skagens museum och vi äter lunch på Hotell Skagen.

Båten avgår från Stena Lines Danmarksterminal kl 08:00. Vi samlas i terminalen senast kl 07:30-

På hemresan åker vi med Stena Danica från Frederikshamn kl 20:00 och är hemma i Göteborg vid Danmarksterminalen kl 23:20.

Avgiften för resan 600 kronor för Dig som är medlem i Strokeföreningen eller Afasiföreningen och 1.120 kronor för Dig som inte är medlem betalas in på Strokeföreningens plusgirokonto 16 61 59-4 senast den 23 april.

Tänk också på att ta med giltigt pass eller körkort för gränskontrollen!!

Vänliga hälsningar Strokeföreningen och Afasiföreningen